Esdeveniment de ViiV Healthcare per a la comunitat post-IAS

Tenim una gran oportunitat per aprofitar l’après durant la pandèmia, i anticipar-de manera activa perquè la millora de la qualitat de vida pugui ser el nucli de la “nova normalitat” en l’atenció a les persones amb VIH.

L’esdeveniment virtual que organitza ViiV Healthcare per a la comunitat, després de la XI edició de la Conferència de la Societat Internacional de la SIDA sobre ciència de VIH (IAS 2021), té com a objectiu precisament això, traslladar les veus de les persones amb el VIH a l’ centre de la conversa.
La reunió “Desbloqueja la nostra salut comunitària: reflexions al voltant de l’IAS” que tindrà lloc el proper 27 de juliol a les 18:00 (hora catalana). Per assistir-hi, podeu registrar-usant aquest enllaç.

Us adjuntem una descripció general de l’esdeveniment i també l’agenda. Us bestreta que disposareu de traducció simultània.
Esperem que pugueu participar en #ChangingHIVCare.

ViiV_Unlocking OurCommon Health_Community Event Invite