Així és l’estratègia que evita que el VIH es faci resistent

Aquest article va ser escrit per María Corisco des del mig “El país”. compara interessants entre COVID-19 i VIH / SIDA. És obvi que el coronavirus va tenir efectes terribles en el nostre món, però Maria explica que en comparació amb el VIH, no és la malaltia més perillosa i de ràpida propagació. Ella discuteix com aquesta epidèmia actual ha portat a col·lació un llenguatge que és idèntic a com la gent ha estat parlant de la pandèmia de VIH / SIDA durant segles. Ella està tractant d’enviar un missatge que prendre medicaments de manera responsable mantindrà la seva VIH sota control i les persones han de seguir aquest exemple quan es tracta de vacunar-se i distanciar-se socialment. Les dues malalties requereixen responsabilitat i adherència a el tractament i aquest article va ser una bona lectura per a aquells que estan lluitant per mantenir la seva salut, independentment de si tenen COVID-19 o VIH / SIDA.

Llegir l’article complet