Estigma i discriminació contra les dones vivint amb VIH

Aquest article forma part del “projecte de el pou”, una organització sense ànim de lucre que està tractant de canviar el curs de la pandèmia de VIH / SIDA per a les dones específicament. Comença explicant en detall quina és l’estigma i la discriminació contra les persones amb VIH / SIDA i com pot afectar dramàticament el curs de la vida d’una dona.

També explica per què existeix l’estigma i ofereix formes d’eliminar-en la nostra societat. S’analitza la criminalització de VIH i com això pot ser perjudicial per a les dones, tenint en compte que la majoria d’elles descobreixen que són positives durant l’embaràs. Aquesta és una informació valuosa que moltes persones han de tenir en compte. Aquest lloc ofereix consells per a les dones que estan lluitant amb dir-li a una parella potencial que tenen el VIH, que sempre és una cosa difícil de tractar i aquest recurs podria ser molt útil en aquest aspecte.

Llegir article complet